Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Συγκέντρωση τροφίμων, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου

Σας γνωστοποιώ την ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πρέπει το ΕΒΕ και κατ’ επέκταση η Επιχειρηματική Κοινότητα να διαδραματίζει, το ΕΒΕ Πάφου ανακοινώνει τη Συγκέντρωση τροφίμων, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού ώστε να αποσταλούν άμεσα στους συμπατριώτες μας, το δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Παρακαλώ όπως όλα τα μέλη ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

 

Συγκέντρωση τροφίμων, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου

Χωρίς έλεος μαίνονται οι φονικές πυρκαγιές στην περιοχή Αττικής. Το ΕΒΕ Πάφου με θλίψη παρακολουθεί τις στάχτες και αποκαΐδια που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα σε Νέο Βουτζά, Ραφήνα, Μάτι και Κινέτα. Με τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές να ξεπερνά τους 50, τον αριθμό των τραυματιών να ανέρχεται στους 156 και να εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα και ανυπολόγιστες καταστροφές, εκφράζουμε τη συμπάθεια μας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και ευελπιστούν όπως η κατάσταση αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Το ΕΒΕ Πάφου σε μια προσπάθεια συμπαράστασης, στήριξης και αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό ώστε να αποσταλούν στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής.

 

magnifiercross
X