Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI».-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI».-Δηλώσεις του Γραμματέα/ Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου κου Μαρίνου Στυλιανού στο ΡΙΚ1 'Πρώτη Ενημέρωση' για τη Γέφυρα διασύνδεσης Βιομ. πρχ Μεσόγης με Βιομ. Ζώνη Τρεμιθούσας

Συνάντηση αντιπροσωπειών των Επιμελητηρίων Πάφου και Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Σύμβουλο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη και Βασίλη Σιωμάδη αντίστοιχα. Κατά την συνάντηση, η οποία αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του ΕΒΕ Πάφου στην Φλώρινα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό στην Επαρχία Πάφου σε τομείς όπως σερβιτόροι, μάγειρες, κρεοπώλες, αρτοποιοί, μπάρμαν, ζαχαροπλάστες και ζήτησε από το Επιμελητήριο Φλώρινας να αποστείλει κατάλογος με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για να απορροφηθούν από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και προώθησης της επιχειρηματικότητας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο. Συζητήθηκε και η πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας μέσα στα πλαίσια του εργαστηρίου.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

φλ

magnifiercross
X