Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Συνάντηση αντιπροσωπειών των Επιμελητηρίων Πάφου και Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Σύμβουλο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη και Βασίλη Σιωμάδη αντίστοιχα. Κατά την συνάντηση, η οποία αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του ΕΒΕ Πάφου στην Φλώρινα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό στην Επαρχία Πάφου σε τομείς όπως σερβιτόροι, μάγειρες, κρεοπώλες, αρτοποιοί, μπάρμαν, ζαχαροπλάστες και ζήτησε από το Επιμελητήριο Φλώρινας να αποστείλει κατάλογος με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για να απορροφηθούν από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και προώθησης της επιχειρηματικότητας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο. Συζητήθηκε και η πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας μέσα στα πλαίσια του εργαστηρίου.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

φλ

magnifiercross
X