Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου-ΤΕΠΑΚ στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG-CROSS COASTAL NET:Aνάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού | ΑΚΑΜΑΣ-ΜΠΑΛΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 07/02/2022 συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πάφου  μεταξύ αντιπροσωπείας του ΕΒΕΠ και αντιπροσωπείας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG-CROSS COASTAL NET:Aνάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού ΑΚΑΜΑΣ-ΜΠΑΛΟΣ όπου το ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ συμμετέχει ως ένας εκ των βασικών εταίρων του έργου. Στη συνάντηση  συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΕΒΕΠ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Μάη, τον Γραμματέα/Διευθυντή κ. Στυλιανού Μαρίνο και τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Λειτουργό του Επιμελητηρίου κ. Στέφανο Χατζηιωάννου. Από πλευράς ΤΕΠΑΚ παρόντες ήταν οι Επίκουροι καθηγητές  Δρ. Πέτρος Κοσμάς και Δρ. Αντώνης Θεοχάρους καθώς επίσης και ο συνεργάτης του ΤΕΠΑΚ κ. Λεωνίδας Αντωνίου.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική αφού συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων έτσι ώστε να επιτευχθεί ορθή μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης στην περιοχή μελέτης της Επαρχίας Πάφου. Πιο συγκεκριμένα το ΕΒΕΠ σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ θα αναλάβει τη συλλογή στοιχείων που αφορούν την εξέλιξη και διάρθρωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή μελέτης της Επαρχίας Πάφου, όπως π.χ επενδύσεις πάγιων κεφαλαίων, αριθμός, είδος, μέγεθος, και αντικείμενο δραστηριότητας των επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο οικοσύστημα του τουρισμού.

Η μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης έχει ως σκοπό να συνδράμει στην ανάλυση και συγκριτική αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης στις περιοχές μελέτης της Επαρχίας Πάφου σε θέματα παράκτιου τουρισμού και διαχείρισης του περιβάλλοντος.

Οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν το ραντεβού τους σε κατοπινό στάδιο.

 

Γραφείο Τύπου ΕΒΕΠ

Πάφος, 08/02/ 2022

magnifiercross
X