Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

Συνάντηση Επιμελητηρίου Πάφου με τον Πρέσβη του Ισραήλ κο Shmuel Revel | Παρασκευή 30/10/2020

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Ισραήλ κο Shmuel Revel παρουσία του Προέδρου του κου Γιώργου Μάη και των Αντιπροέδρων του Επιμελητηρίου κ. Στέφανο Στεφάνου, κ. Παντελή Ευαγγέλου και κ. Χρύση Χρυσάνθου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιώργος Μάης αφού καλωσόρισε τον κο Shmuel Revel  ξεκίνησε η συζήτηση με το επίκαιρο και καυτό θέμα που μαστίζει την ανθρωπότητα, αυτό του Covid-19 το οποίο παράλληλα επηρεάζει την αεροπορική σύνδεση, και το τουριστικό ρεύμα μεταξύ των δύο χωρών αλλά και που κλονίζει την οικονομία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Σημαντικό σημείο συζήτησης ήταν η ισχυροποίηση των οικονομικών δεσμών μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου και της επιχειρηματικής κοινότητας του Ισραήλ, τη διάνοιξη νέων προοπτικών συνεργασίας και την εξεύρεση τρόπων αξιοποίησης της Ισραηλινής εμπειρογνωμοσύνης σε όλο το φάσμα της εμποροβιομηχανικής δραστηριότητας της Πάφου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους τομείς της  Έρευνας και Καινοτομίας και ειδικότερα στην προώθηση της εξωστρέφειας υφιστάμενων αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων της πόλης. Από την άλλη όπως ειπώθηκε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες στον τομέα της Ενέργειας, της Ναυτιλίας, της Γεωργίας και ευκαιρίες για προσέλκυση και εγκατάσταση στην Πάφο, Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων.

Ο Πρέσβης του Ισραήλ κος Revel επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις με το Επιμελητήριο Πάφου και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα οριστεί νέα συνάντηση με υπηρεσιακούς του Γραφείου του για διοργάνωση κοινών δράσεων.

Δελτίο Τύπου ΕΒΕΠ|30/10/2020

magnifiercross
X