Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Συνάντηση Ιταλού Πρέσβη με το ΕΒΕ Πάφου

Το Επιμελητήριο Πάφου είχε συνάντηση με τον Ιταλό Πρέσβη κ. Γκουίντο Σερμπόνι κατά την επίσκεψη του στην Πάφο, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανάπτυξη της αεροπορικής σύνδεσης Πάφου – Ιταλικών πόλεων, η συνεργασία των εμποροβιομηχάνων των δύο περιοχών αλλά και η αμοιβαία ανάπτυξη σχέσεων του Επιμελητηρίου Πάφου με κάποιο Επιμελητήριο της Ιταλίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης αφού παρουσίασε το επενδυτικό και επιχειρηματικό τοπίο της Επαρχίας, τόνισε πως παρόλο που παλιότερα τα αεροπορικά δρομολόγια Πάφου – Ιταλίας ήταν πιο πυκνά, σήμερα έχει περιοριστεί σε μια πτήση εβδομαδιαίως προς Ρώμη και κάλεσε τον Ιταλό Πρέσβη όπως εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη των πτητικών δρομολογίων.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Επιμελητηρίου κ. Μάκης Τσιάτσιος αναφέρθηκε στις σημαντικές αλλαγές που φέρνει το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017 για την πόλη της Πάφου, σε ότι αφορά την πολιτιστική ζωή της Επαρχίας και στις υποδομές που δημιουργούνται σε όλη την πόλη.

Ο Πρέσβης της Ιταλίας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις αλλαγές που συντελούνται στην πόλη της Πάφου ενώ παράλληλα κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου να επισκεφτούν θεματικές εκθέσεις της Ιταλίας με στόχο την περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη των δύο περι%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b2%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82

 

magnifiercross
X