Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση Μελών Επαρχιακού Συνδέσμου Οινοποιείων Επαρχίας Πάφου με τον Δήμαρχο Πάφου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος είχαν τα μέλη του Συνδέσμου Οινοποιείων Πάφου ο οποίος είναι ενταγμένος στο Επιμελητήριο, την Τρίτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, στα πλαίσια ενημέρωσης για την σύσταση και οργάνωση του Συνδέσμου και τις διάφορες Δράσεις που προγραμματίζει.

Ο κ. Κ. Ζαμπυρίνης, Διευθυντής του Επιμελητηρίου, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνάντηση, αναφέρθηκε στην σύσταση του Συνδέσμου, και στην λειτουργία του σαν Σύνδεσμος ενταγμένος στο ΕΒΕ, και τόνισε την σημασία της έναρξης της συνεργασίας με τον Δήμο Πάφου και άλλων εμπλεκόμενων φορέων της Επαρχίας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοποιείων Πάφου, κ. Α. Νικολαϊδης, τόνισε την ανάγκη για προβολή των Κρασιών της Επαρχίας, με την οργάνωση εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να φέρουν τους πολίτες πιο κοντά στο Παφίτικο κρασί και στα Αγροδιατροφικά προϊόντα γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πάφου,  Φαίδωνας Φαίδωνος, με την σειρά του αφού δήλωσε την προθυμία του Δήμου να συνεργαστεί και να στηρίξει κάθε ενέργεια του Συνδέσμου για προβολή των Κρασιών της Επαρχίας εισηγήθηκε την δημιουργία θεσμοθετημένων ετήσιων εκδηλώσεων σε περίοπτα σημεία της πόλης όπως η Πλατεία του Κάστρου και η Πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο, όπου θα μπορούν τα διάφορα προϊόντα να διαφημιστούν και να γνωριστούν καλύτερα στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της Πάφου.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης που υλοποιούνται στην πόλη και τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της Επαρχίας ως και για το έργο της αποκατάστασης, εξωραϊσμού και αναβάθμισης της Δημοτικής Αγοράς και της πολιτικής του Δήμου για προβολή των Αγροτικών προϊόντων.

dnn

magnifiercross
X