Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Συνάντηση Μελών Επαρχιακού Συνδέσμου Οινοποιείων Επαρχίας Πάφου με τον Δήμαρχο Πάφου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος είχαν τα μέλη του Συνδέσμου Οινοποιείων Πάφου ο οποίος είναι ενταγμένος στο Επιμελητήριο, την Τρίτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, στα πλαίσια ενημέρωσης για την σύσταση και οργάνωση του Συνδέσμου και τις διάφορες Δράσεις που προγραμματίζει.

Ο κ. Κ. Ζαμπυρίνης, Διευθυντής του Επιμελητηρίου, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνάντηση, αναφέρθηκε στην σύσταση του Συνδέσμου, και στην λειτουργία του σαν Σύνδεσμος ενταγμένος στο ΕΒΕ, και τόνισε την σημασία της έναρξης της συνεργασίας με τον Δήμο Πάφου και άλλων εμπλεκόμενων φορέων της Επαρχίας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοποιείων Πάφου, κ. Α. Νικολαϊδης, τόνισε την ανάγκη για προβολή των Κρασιών της Επαρχίας, με την οργάνωση εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να φέρουν τους πολίτες πιο κοντά στο Παφίτικο κρασί και στα Αγροδιατροφικά προϊόντα γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πάφου,  Φαίδωνας Φαίδωνος, με την σειρά του αφού δήλωσε την προθυμία του Δήμου να συνεργαστεί και να στηρίξει κάθε ενέργεια του Συνδέσμου για προβολή των Κρασιών της Επαρχίας εισηγήθηκε την δημιουργία θεσμοθετημένων ετήσιων εκδηλώσεων σε περίοπτα σημεία της πόλης όπως η Πλατεία του Κάστρου και η Πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο, όπου θα μπορούν τα διάφορα προϊόντα να διαφημιστούν και να γνωριστούν καλύτερα στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της Πάφου.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης που υλοποιούνται στην πόλη και τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της Επαρχίας ως και για το έργο της αποκατάστασης, εξωραϊσμού και αναβάθμισης της Δημοτικής Αγοράς και της πολιτικής του Δήμου για προβολή των Αγροτικών προϊόντων.

dnn

magnifiercross
X