Συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη

Συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για
Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη

Ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου συναντήθηκαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου με τον Επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD)
κ. Libor Krkoska και με την Υπεύθυνη για την Στήριξη Μικρών Επιχειρήσεων της Τράπεζας,
κα Γαβριέλλα Καντούνα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Άγγελος Γρηγοριάδης, Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και εκπρόσωποι της Cyprus Capital Partners, εταιρείας με ειδίκευση στην σύσταση επενδυτικών ταμείων και προσέλκυση επενδύσεων.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε η πρόταση του Επιμελητηρίου Πάφου για την δημιουργία επενδυτικού ταμείου, ικανού να συμπεριλάβει τα μεγάλα ιδιωτικά έργα της Επαρχίας, κάτω από μια επενδυτική ομπρέλα και συζητήθηκαν τρόποι προώθησης των μεγάλων ιδιωτικών αναπτύξεων της Επαρχίας. Παράλληλα συζητήθηκαν τρόποι στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Επαρχίας μέσω επιδοτήσεων και προγραμμάτων της EBRD και διευθετήθηκε η παρουσίαση των προγραμμάτων αυτών προς τα μέλη του Επιμελητηρίου τον Σεπτέμβριο 2015.

magnifiercross
X