Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες / επιχειρηματίες του Εμπορικού Κέντρου της Πάφου και τον Έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου στις 25.10.2017  είχε συνάντηση με τους καταστηματάρχες / επιχειρηματίες του εμπορικού κέντρου της Πάφου με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ο Πρόεδρος  του ΕΒΕΠ κος Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε ότι όλα τα προβλήματα των καταστηματαρχών θα μελετηθούν στη σύσκεψη που θα ακολουθήσει παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Μάριου Δημητριάδη και άλλων φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων της Επαρχίας.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ ανάφερε ότι και οι ίδιοι οι  καταστηματάρχες θα πρέπει να συμβάλουν στην σωστή λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου με  διακόσμηση των καταστημάτων τους, την εγκατάσταση φωτισμού στις βιτρίνες των καταστημάτων το βράδυ και τη λήψη όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών από πλευράς τους, ώστε να αναζωογονηθεί η περιοχή υπό την μορφή της ¨Παλιάς Πόλης¨.

Ο Υπουργός Μεταφορών κος Δημητριάδης ανάφερε ότι τα δυο θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του είναι η κατασκευή του Σταθμού των Δημόσιων Συγκοινωνιών στην Καραβέλα και την αύξηση των δρομολογίων των λεωφορείων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου θα καταστεί εφικτή η διεύρυνση των δρομολογίων.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε ότι στο εμπορικό κέντρο υπάρχουν περίπου 30 καταστήματα κλειστά και αναμένονται   άλλα 150 καταστήματα να λειτουργήσουν  με τη νέα τουριστική περίοδο.

Τόνισε, ότι επιβάλλεται η εκπόνηση τοπικού σχεδίου του Κέντρου που θα καταδείξει τις πλέον επιθυμητές χρήσεις, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να μπορέσει η παλιά πόλη να αυξήσει την προσέλευση  ντόπιων όσο και ξένων επισκεπτών.

Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης, οι Βουλευτές  Πάφου, ο Δήμαρχος Πάφου, η Έπαρχος Πάφου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Φορείς και Επαγγελματικοί Συνδέσμοι της Επαρχίας που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με την ανάπτυξη της Επαρχίας και κατέθεσαν τις δικές τους εισηγήσεις για το ιστορικό κέντρο της Πόλης.

 

Από την ημερίδα του ΕΒΕ Πάφου με τους καταστηματάρχες / επιχειρηματίες του Εμπορικού Κέντρου της Πάφου

Από την σύσκεψη του ΕΒΕ Πάφου παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων και άλλων Φορέων και Επαγγελματικών Συνδέσμων της Επαρχίας Πάφου

magnifiercross
X