Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση Προέδρου ΕΒΕ Πάφου με εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης συναντήθηκε με εξαμελή αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συζήτησαν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυπριακή οικονομία με ιδιαίτερη έμφαση το τομέα των ακινήτων και τους εφικτούς τρόπους προώθησης της υλοποίησης των μεγάλων σύνθετων ιδιωτικών αναπτυξιακών έργων.
Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε την παροχή τεχνικής και άλλης βοήθειας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την προώθηση του επενδυτικού ταμείου ύψους €2 δις. που προωθεί το ΕΒΕ Πάφου  για την υλοποίηση αριθμού μεγάλων σύνθετων ιδιωτικών έργων της Πάφου και ειδικότερα την ανάληψη της προώθησης του Ταμείου από το ΔΝΤ και τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς (EIB, EBRD κλπ). Το ΔΝΤ ανέλαβε να επικοινωνήσει και με τους Ευρωπαϊκού οργανισμούς για να προσδιορίσει την βοήθεια που θα μπορούσε να παρέχει προς το ΕΒΕ Πάφου.

magnifiercross
X