Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Συνάντηση Προέδρου ΕΒΕ Πάφου με εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης συναντήθηκε με εξαμελή αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συζήτησαν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυπριακή οικονομία με ιδιαίτερη έμφαση το τομέα των ακινήτων και τους εφικτούς τρόπους προώθησης της υλοποίησης των μεγάλων σύνθετων ιδιωτικών αναπτυξιακών έργων.
Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε την παροχή τεχνικής και άλλης βοήθειας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την προώθηση του επενδυτικού ταμείου ύψους €2 δις. που προωθεί το ΕΒΕ Πάφου  για την υλοποίηση αριθμού μεγάλων σύνθετων ιδιωτικών έργων της Πάφου και ειδικότερα την ανάληψη της προώθησης του Ταμείου από το ΔΝΤ και τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς (EIB, EBRD κλπ). Το ΔΝΤ ανέλαβε να επικοινωνήσει και με τους Ευρωπαϊκού οργανισμούς για να προσδιορίσει την βοήθεια που θα μπορούσε να παρέχει προς το ΕΒΕ Πάφου.

magnifiercross
X