Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου με το Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό κ. Π. Παπαγεωργίου και άλλους συνεργάτες του.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης καλωσόρισε τον Δήμαρχο Πάφου και την συνοδεία του και ανάφερε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός φιλικού και υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος που να συμβάλει στην προσέλκυση επενδυτών, ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη της οικονομίας και να επανέλθει η Επαρχία σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρθηκε στις προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πόλη της Πάφου, να προωθηθούν και υλοποιηθούν τα έργα υποδομής και ανάπτυξης, να ωριμάσουν προγραμματιζόμενα έργα και ταυτόχρονα να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι και πηγές χρηματοδότησης των.

Ανάφερε ότι η ανάληψη της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από το 01.01.2017 συνέβαλε καθοριστικά στη στήριξη και επίσπευση των διαφόρων έργων υποδομής από το Κράτος.

Αναφέρθηκε ακόμα στο όραμα του για την Πάφο που έχει ως επίκεντρο την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Πόλης και την βελτίωση της ποιότητας ζωή των κατοίκων.

%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bd%ce%bd%ce%bd%ce%bd

magnifiercross
X