Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου με το Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό κ. Π. Παπαγεωργίου και άλλους συνεργάτες του.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης καλωσόρισε τον Δήμαρχο Πάφου και την συνοδεία του και ανάφερε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός φιλικού και υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος που να συμβάλει στην προσέλκυση επενδυτών, ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη της οικονομίας και να επανέλθει η Επαρχία σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρθηκε στις προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πόλη της Πάφου, να προωθηθούν και υλοποιηθούν τα έργα υποδομής και ανάπτυξης, να ωριμάσουν προγραμματιζόμενα έργα και ταυτόχρονα να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι και πηγές χρηματοδότησης των.

Ανάφερε ότι η ανάληψη της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από το 01.01.2017 συνέβαλε καθοριστικά στη στήριξη και επίσπευση των διαφόρων έργων υποδομής από το Κράτος.

Αναφέρθηκε ακόμα στο όραμα του για την Πάφο που έχει ως επίκεντρο την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Πόλης και την βελτίωση της ποιότητας ζωή των κατοίκων.

%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bd%ce%bd%ce%bd%ce%bd

magnifiercross
X