Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου με τον Έντιμο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση στις 17.11.2017 με τον Έντιμο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν  και παρουσιαστήκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης είναι:

  • Ίδρυση Σχολής Δικαστών για την εκπαίδευση δικαστών πάνω σε ειδικευμένα θέματα.
  • Προώθηση Νομοσχεδίου έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να αποκτήσει το δικαίωμα πρόσβασης σε δημόσια έγγραφα.
  • Επίσπευση διεργασιών για την απονομή δικαιοσύνης, με βάση το μοντέλο της Ιρλανδίαs και ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας εντός 9 έως 12 μηνών.
  • Λειτουργία Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης όπου όλα τα έγγραφα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά.
  • Σύσταση ομάδας εμπειρογνωμόνων για εκσυγχρονισμό των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας γιαταχύτερη απονομή δικαιοσύνης.
  • Δημιουργία Εμπορικού Δικαστηρίου και Δικαστηρίου Μικρών Υποθέσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης ευχαρίστησε τον Έντιμο Υπουργό για την ενημέρωση και ανάφερε ότι τα εξαγγελθέντα από τον Υπουργό είναι καλοδεχούμενα και θα πρέπει να αξιοποιηθούν χωρίς καθυστέρηση.

magnifiercross
X