Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση του ΔΣ ΕΒΕ Πάφου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Άκη Χρυσόμηλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Άκη Χρυσόμηλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Πάμπο Πιττοκοπίτη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Δώρο Παφίτη και τον Αναπληρωτή Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΕΚ κ. Φίλιππο Φιλίππου.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης αναφέρθηκε στους στρατηγικούς στόχους του Επιμελητηρίου, στα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Επαρχίας και τις διάφορες δράσεις που προωθεί το ΕΒΕ και έχουν στο επίκεντρο τους να τονώσουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας ως και να επανέλθει η Επαρχία σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου κατέθεσαν τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους για διάφορα θέματα.

Ο κ. Χρυσόμηλος αφού εξέφρασε την εκτίμηση του για το έργο και το ρόλο που διαδραματίζει το Επιμελητήριο στην οικονομική ζωή του τόπου, ανέλυσε το προεκλογικό του πρόγραμμα.  Αναφέρθηκε δε στην ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών του Δήμου, εισάγοντας το θεσμό της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε όλες τις υπηρεσίες του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως χρειάζεται να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του Δήμου με στόχο τον συνολικό του εκσυγχρονισμό και την αύξηση της παραγωγικότητας της υπηρεσίας.

Ανέφερε επίσης πως ο αστικός διάκοσμος της Πάφου βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες του, με την ζητούμενη ανάπτυξη και υποστήριξη των εταιρειών Ανάπτυξης Γης να γίνεται με βάση τους σχεδιασμούς του Δήμου, ώστε να μην παρουσιάζονται φαινόμενα άναρχης και ανεξέλεγκτης ανάπτυξης και παράλληλα να αναβαθμίζεται η αισθητική και το ποιοτικό περιβάλλον της πόλης.

Ο κ. Χρυσόμηλος υιοθέτησε την εισήγηση του Επιμελητηρίου για την ετοιμασία ενός ξεκάθαρου πλαισίου διαδικασιών για κάθε θέμα ώστε να γνωρίζει ο Δημότης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, και να υπηρετείται η διαφάνεια και η ίση μεταχείριση των πολιτών.

Παράλληλα τόνισε πως θα συνεργαστεί στενά και παραγωγικά με όλους τους θεσμοθετημένους φορείς, έχοντας ως επίκεντρο την συλλογικότητα, την συναίνεση και την σύνθεση απόψεων, ενώ ανέφερε πως θα ενδυναμώσει τις σχέσεις του με τον Επιμελητήριο και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Τέλος αναφέρθηκε στην επιθυμία του για περαιτέρω στήριξη της προβολής της Πάφου στο εξωτερικό με την συμμετοχή του Δήμου σε φόρουμ, εκθέσεις και συνέδρια που θα έχουν ως στόχο την προώθηση της Πάφου ως επενδυτικό και τουριστικό προορισμό.

img_1297

 

 

 

Μ.Τ 21/10/2016

magnifiercross
X