Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΕΒΕ Πάφου με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και Υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλα Παπαδόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε την 01η Δεκεμβρίου, 2017 με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και Υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τον οποίον συνόδευαν οι  κύριοι Χαράλαμπος  Πιττοκοπίτης, Βουλευτής  και Αντώνης Αντωνίου, Πρώην Βουλευτής ΔΗΚΟ και άλλοι αξιωματούχοι του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης ανάφερε  τις  δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχει η Πάφος αναφορικά με την ανάπτυξη της, ιδιαίτερα στους τομείς της παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και άλλους τομείς.

Επιπλέον ο κ. Δημητριάδης ανέφερε  τα τρία βασικά έργα υποδομής τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα:

  • Προώθηση κατασκευής του δρόμου Πάφου – Π. Χρυσοχούς.
  • Ολοκλήρωση του δρόμου Αεροδρομίου – Κόλπου των Κοραλλίων – Μαρίνα.
  • Εγκατάσταση του Ανωτάτου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) στην Επαρχία Πάφου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ επιχειρήσεις της Επαρχίας, τα υψηλά επίπεδα ανεργίας, τα πολεοδομικά κίνητρα στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και άλλα κίνητρα που πρέπει να παραχωρηθούν στους τομείς της υγείας, της παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και της παιδείας καθώς η Κύπρος μπορεί να καταστεί οικονομία της γνώσης αλλά και περιφερειακό κέντρο υγείας  στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου .

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Ν. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επαρχία και ανέφερε ότι υιοθετεί τις θέσεις του ΕΒΕ αναφορικά με τους τομείς ανάπτυξης της Πάφου και την επίλυση των προβλημάτων και την δημιουργία της απαραίτητης υποδομής.

magnifiercross
X