Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Συνάντηση του ΕΒΕ Πάφου με Αξιωματούχους της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου είχε συνάντηση στις 14.2.2018 με αξιωματούχους της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού αποτελούμενη από την Πρόεδρο κα. Λουκία Χριστοδούλου, την Διευθύντρια κα Χριστιάνα Σιδέρη και την κα. Ελένη Καραολή, Μέλος της Επιτροπής.

Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση των Μελών του Επιμελητηρίου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για το Νόμο που διέπει τις εργασίες της Επιτροπής, τις αρμοδιότητες και τις δραστηριότητες της και για τον τρόπο που λειτουργεί  η Επιτροπή και υλοποιεί τις αποφάσεις της.

 

 

magnifiercross
X