Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ

Συνάντηση του ΕΒΕ Πάφου με εκπροσώπους της ξενοδοχειακής βιομηχανίας για θέματα μαθητείας

Το Επιμελητήριο Πάφου, συμμετέχει ως Leader στο πρόγραμμα Erasmus KA3 - Support for Policy Reform – Support for Small and Medium Sized Enterprises Engaging in Apprenticeships που έχει ως στόχο του την ανάπτυξη μιας υπηρεσίας υποστήριξης της μαθητείας στις ΜμΕ: Helpdesk για την παροχή “tailor-made” πρακτικής υποστήριξης και παροχή συμβουλών προς τις ΜμΕ. Η υπηρεσία θα είναι επίσης διαθέσιμη online μέσω του AppHelp4SMEs Tool-kit. Με τη χρήση της εμπειρογνωμοσύνης του Association of Employment and Learning Providers Limited – AELP του Ηνωμένου Βασιλείου μέντορα/ εταίρου, βέλτιστες πρακτικές από το Ηνωμένο Βασίλειο θα εξεταστούν και θα προσαρμοστούν στο εθνικό πλαίσιο.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος προγραμματίζονται συναντήσεις με εκπροσώπους των κλάδων της Κυπριακής οικονομίας, για να καταγραφούν οι ανάγκες του εκάστοτε κλάδου και να μπορέσει το Κυπριακό σύστημα μαθητείας να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία, ένας από τους βασικούς αιμοδότες της Κυπριακής οικονομίας, ήταν ο πρώτος κλάδος, που καλέστηκε να καταθέσει τις ανάγκες του σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και τις θέσεις που θα μπορούσαν να καλύψουν οι τομείς της μαθητείας στην Κύπρο. Έγινε μια πολύ παραγωγική συνάντηση και αντηλλάγησαν απόψεις με τους εκπροσώπους διαφόρων τύπων ξενοδοχειακών μονάδων της Επαρχίας Πάφου, ενώ κατεγράφησαν οι ανάγκες της βιομηχανίας.

Την συνάντηση συντόνισαν η Δρ Εύη Δεκούλου, Λέκτορας του Πανεπιστημίου και του Intercollege Λευκωσίας και ο κ. Μάκης Τσιάτσιος, Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Επιμελητηρίου Πάφου.

focus-group-tourism

magnifiercross
X