Συνάντηση του ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, 2017 με τον Έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή και άλλους αξιωματούχους του Υπουργείου.

Στις 11.30π.μ. πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο της Πάφου όπου εξεταστήκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες. Ακολούθησε  στις 1.30μ.μ. σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου όπου συζητήθηκαν τα  θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κος Ανδρέας Δημητριάδης ανάφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης  μελετηθήκαν τα θέματα της κατασκευής δυο σταθμών του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) και της προώθησης επιπρόσθετων δρομολογίων προς το Εμπορικό Κέντρο της Πάφου, από και προς την Πόλη Χρυσοχούς και το Αεροδρόμιο Πάφου.

Επιπρόσθετα  συζητήθηκαν τα θέματα, του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς όπου αναφέρθηκε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2018 θα ξεκινήσουν οι εργασίες βελτίωσης του υφιστάμενου δρόμου και θα διαρκέσουν δύο χρόνια.

Τέλος ο Πρόεδρος ανάφερε ότι αίτημα του ΕΒΕ είναι η μεταφορά  του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) στην Επαρχία  Πάφου.

Ο Έντιμος Υπουργός, εξέφρασε την εκτίμηση του για το έργο που επιτελεί το Επιμελητήριο και διαβεβαίωσε ότι  θα συνεχίσει την παραγωγική συνεργασία για να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης της Επαρχίας.

magnifiercross
X