Συνάντηση του Επιμελητηρίου Πάφου με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου με επικεφαλή τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Δημητριάδη είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και άλλους αξιωματούχους του Υπουργείου, όπου έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα που προωθεί το ΕΒΕ:

1. Δημιουργία Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου στην Βιομηχανική Ζώνη Αγίας Βαρβάρας – Τίμης – Αναρίτας σε συνεργασία με στρατηγικούς επενδυτές από την Ινδία και το Ισραήλ.
2. Ομαδοποίηση αριθμού μεγάλων ενιαίων αναπτύξεων του ιδιωτικού τομέα και χρηματοδότηση τους με εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης από το εξωτερικό, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επενδυτικών Ταμείων Κύπρου (CIFA), και την Επενδυτική Τραπεζιτική Εταιρεία CISCO.
3. Διοργάνωση επιχειρηματικών Φόρουμ στην Πάφο για προώθηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της Πάφου του ιδιωτικού τομέα καθώς και τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τις Πρεσβείες της Ινδίας και της Κίνας.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε το Επιμελητήριο ότι θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του, οι οποίες συμβάλουν στην ανάπτυξη του Επιχειρηματικού κόσμου και στην επαναφορά της Επαρχίας Πάφου σε συνθήκες ανάπτυξης.

magnifiercross
X