ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ 2023 09-11 ΜΑΙΟΣ 2023 ΗΑΕ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ - BUSINESS DELEGATION & FORUM DUBAI 2023 09-11 MAY 2023 UAE, DUBAI-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»

Συναντηση Δ.Σ. ΕΒΕ Παφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων κ Μάριο Δημητριάδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου θα εχει συνάντηση την Παρασκευή 29.07.2016 και ωρα 12.30μ.μ. στα γραφεια του ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων κ Μάριο Δημητριάδη.

 1. Ενημέρωση για την υλοποίηση της μελέτη προστασίας και βελτίωσης της ακτής του βορειοδυτικού παραλιακού μετώπου Πάφου και ετοιμασία μελέτης για τον ανατολικό παραλιακό μέτωπο.
 2. Κατασκευή αποβάθρας / αγκυροβολίου στα Λιμανάκια της Κάτω Πάφου και του Λατσιού. Ετοιμασία σχετικών μελετών.
 3.  Οδικά Έργα:
 •  Δρόμος Πόλης Χρυσοχούς – Πάφος
 • Τμήμα Αεροδρομίου – Ποταμός Έζουσας
 • Δυτικός Παρακαμπτήριος Πάφου

4. Αεροδρόμιο Πάφου:

 • Παροχή κινήτρων σε αεροπορικές ώστε να συνδέσουν την Πάφο με χώρες που   υπάρχει ανάγκη όπως (Ιρλανδία, Ισραήλ, κ.α).
 •  Επέκταση των χώρων αφίξεων και αναχωρήσεων & δημιουργία χώρου VIP.
 • 5. Αρχαιολογικά θέματα:
 • Ενημέρωση για το έργο ενοποίησης των Αρχαιολογικών χώρων.
 • Το ωράριο λειτουργίας των Αρχαιολογικών χώρων και του Μουσείου να επεκταθεί για να είναι πιο εξυπηρετικό.
 • 6.Ενημέρωση για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για την ευρύτερη περιοχή της Πόλης της Πάφου.

 

magnifiercross
X