Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»

Συνεδρία του δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδος με την πόλη της Πάφου

Πραγματοποιήθηκε στις 30/05/2015 στα Χανιά η 7η συνεδρία του δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδος με την πόλη της Πάφου.

Της συνεδρίας προήδρευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ.  Ι. Μαργαρώνης και απεύθυναν χαιρετισμούς:
ο Α. Παπαδεράκης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.
ο Α. Βουλγαράκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης του Νομού Χανίων.
ο Τ. Βάμβουκας, Δήμαρχος Χανίων.

Κατατέθηκαν εισηγήσεις από Αξιωματούχους και εκπροσώπους Φορέων και Πανεπιστημίων με επίκεντρο την ανάπτυξη της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια αναλύθηκε  η μέχρι σήμερα πορεία του Δικτύου και αποφασίστηκαν οι πιο κάτω ενέργειες και δράσεις:

• Η ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του δικτύου (Τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια Πάφου, Χανίων, Λέσβου, Φθιώτιδας, Κέρκυρας, Πρέβεζας και το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης).
• Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δικτύου θα είναι οι εκάστοτε Προέδροι των Επιμελητηρίων Χανίων και Πάφου αντίστοιχα.
• Διαμόρφωση πλαισίου συνεργασιών μεταξύ των μελών του δικτύου όσον αφορά κοινές δραστηριότητες την προώθηση τοπικών προϊόντων κάθε περιοχής.
• Την συμμετοχή στα πιο κάτω ευρωπαϊκά προγράμματα:
 Στα πλαίσια του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Βαλκανική – Μεσόγειος 2014-2020, η υποβολή πρότασης για καινοτόμο δίκτυο προώθησης της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 Στα πλαίσια του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου 2014 – 2020, υποβολή πρότασης για την ανάπτυξη κοινού δικτύου συνεργασίας προώθησης των αγροδιατροφικών προϊόντων και τουριστικών υπηρεσιών.
• Η Επόμενη συνεδρία του Δικτύου θα γίνει το Β’ εξάμηνο του 2015 στην Κέρκυρα που αναλαμβάνει την Προεδρία του Δικτύου.

Το Επιμελητήριο Πάφου εκπροσώπησαν οι κύριοι Α. Δημητριάδης Πρόεδρος, Η. Μυριάνθους Αντιπρόεδρος, Κ. Ζαμπυρίνης Διευθυντής.

magnifiercross
X