Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Συνεδρία του δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδος με την πόλη της Πάφου

Πραγματοποιήθηκε στις 30/05/2015 στα Χανιά η 7η συνεδρία του δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδος με την πόλη της Πάφου.

Της συνεδρίας προήδρευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ.  Ι. Μαργαρώνης και απεύθυναν χαιρετισμούς:
ο Α. Παπαδεράκης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.
ο Α. Βουλγαράκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης του Νομού Χανίων.
ο Τ. Βάμβουκας, Δήμαρχος Χανίων.

Κατατέθηκαν εισηγήσεις από Αξιωματούχους και εκπροσώπους Φορέων και Πανεπιστημίων με επίκεντρο την ανάπτυξη της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια αναλύθηκε  η μέχρι σήμερα πορεία του Δικτύου και αποφασίστηκαν οι πιο κάτω ενέργειες και δράσεις:

• Η ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του δικτύου (Τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια Πάφου, Χανίων, Λέσβου, Φθιώτιδας, Κέρκυρας, Πρέβεζας και το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης).
• Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δικτύου θα είναι οι εκάστοτε Προέδροι των Επιμελητηρίων Χανίων και Πάφου αντίστοιχα.
• Διαμόρφωση πλαισίου συνεργασιών μεταξύ των μελών του δικτύου όσον αφορά κοινές δραστηριότητες την προώθηση τοπικών προϊόντων κάθε περιοχής.
• Την συμμετοχή στα πιο κάτω ευρωπαϊκά προγράμματα:
 Στα πλαίσια του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Βαλκανική – Μεσόγειος 2014-2020, η υποβολή πρότασης για καινοτόμο δίκτυο προώθησης της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 Στα πλαίσια του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου 2014 – 2020, υποβολή πρότασης για την ανάπτυξη κοινού δικτύου συνεργασίας προώθησης των αγροδιατροφικών προϊόντων και τουριστικών υπηρεσιών.
• Η Επόμενη συνεδρία του Δικτύου θα γίνει το Β’ εξάμηνο του 2015 στην Κέρκυρα που αναλαμβάνει την Προεδρία του Δικτύου.

Το Επιμελητήριο Πάφου εκπροσώπησαν οι κύριοι Α. Δημητριάδης Πρόεδρος, Η. Μυριάνθους Αντιπρόεδρος, Κ. Ζαμπυρίνης Διευθυντής.

magnifiercross
X