Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Συνεργασία με επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Φλώρινας

 Μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Επαρχίας και γενικότερης προώθησης της επιχειρηματικότητας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένουμε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

Σας αποστέλλουμε κατάλογο των επιχειρηματιών του Νομού Φλωρίνης που θα παρευρεθούν στο εργαστήριο και ενδιαφέρονται για την εξαγωγή προϊόντων τους στην Κύπρο και αναζητούν συνεργάτες.

Θέλουμε να μας ενημερώσετε αν ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε με κάποια ή κάποιες από αυτές τις επιχειρήσεις για να διευθετήσουμε Β2Β απευθείας συνάντηση μαζί τους κατά την επίσκεψη τους στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Τσιάτσιο, Ειδικό Συνεργάτη του Επιμελητηρίου στο τηλ 26818173 και στο email makis@pcci.org.cy.

app_pdfΛίστα επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για B2B συναντήσεις στην Πάφο 04.07.2016

magnifiercross
X