Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνεργασία με επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Φλώρινας

 Μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Επαρχίας και γενικότερης προώθησης της επιχειρηματικότητας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένουμε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

Σας αποστέλλουμε κατάλογο των επιχειρηματιών του Νομού Φλωρίνης που θα παρευρεθούν στο εργαστήριο και ενδιαφέρονται για την εξαγωγή προϊόντων τους στην Κύπρο και αναζητούν συνεργάτες.

Θέλουμε να μας ενημερώσετε αν ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε με κάποια ή κάποιες από αυτές τις επιχειρήσεις για να διευθετήσουμε Β2Β απευθείας συνάντηση μαζί τους κατά την επίσκεψη τους στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Τσιάτσιο, Ειδικό Συνεργάτη του Επιμελητηρίου στο τηλ 26818173 και στο email makis@pcci.org.cy.

app_pdfΛίστα επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για B2B συναντήσεις στην Πάφο 04.07.2016

magnifiercross
X