Συνεργασία με επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Φλώρινας

 Μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Επαρχίας και γενικότερης προώθησης της επιχειρηματικότητας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένουμε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

Σας αποστέλλουμε κατάλογο των επιχειρηματιών του Νομού Φλωρίνης που θα παρευρεθούν στο εργαστήριο και ενδιαφέρονται για την εξαγωγή προϊόντων τους στην Κύπρο και αναζητούν συνεργάτες.

Θέλουμε να μας ενημερώσετε αν ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε με κάποια ή κάποιες από αυτές τις επιχειρήσεις για να διευθετήσουμε Β2Β απευθείας συνάντηση μαζί τους κατά την επίσκεψη τους στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Τσιάτσιο, Ειδικό Συνεργάτη του Επιμελητηρίου στο τηλ 26818173 και στο email makis@pcci.org.cy.

app_pdfΛίστα επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για B2B συναντήσεις στην Πάφο 04.07.2016

X