Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συντονισμένες Ενέργειες ΕΒΕ Πάφου & ΕΤΑΠ απέδωσαν καρπούς - Αεροπορική Σύνδεση Πάφου - Αθήνας το Δεκέμβριο

Οι Συντονισμένες ενέργειες του ΕΒΕ Πάφου και της ΕΤΑΠ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά χωρίς τυμπανοκρουσίες απέφεραν καρπούς. Η προσπάθεια ξεκίνησε προ μηνών με αλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές με αεροπορικές εταιρείες ώστε να πειστούν να ξεκινήσουν το εν λόγω δρομολόγιο. Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κος Γιώργος Μάης μαζί με τον εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΤΑΠ κος Νάσο Χατζηγεωργίου εργάστηκαν άοκνα και σε συντονισμό με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου κο Αντρέα Δημητριάδη χειρίστηκαν το θέμα με πάσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και ευελπιστούμε η αεροπορική εταιρεία να εδραιωθεί στο επιβατικό κοινό της Πάφου.

Η αεροπορική Εταιρεία Cyprus Airways αρχίζει το πτητικό της πρόγραμμα από τις 21 Δεκεμβρίου με τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις το πρώτο διάστημα θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο ενώ αργότερα διαφοροποιούνται κάπως οι ημέρες.

O κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways σημείωσε εμφαντικά ότι η Cyprus airways 'Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο'.

Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του Τουρκικού εμπάργκο, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

magnifiercross
X