The 1st Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was organized by Casa do Azeite in Alentejo on the 3rd and 4th of April 2025-The 1st Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was organized by Casa do Azeite in Alentejo on the 3rd and 4th of April 2025-The Project Steering Committee Meeting and the Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was successfully organized by Casa do Azeite in Alentejo-The Project Steering Committee Meeting and the Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was successfully organized by Casa do Azeite in Alentejo-Γεύμα Εργασίας ΕΒΕ Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο κο ShriManish-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Πάφου κο Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη και υπηρεσιακούς του οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΑΠ-Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου 100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ | «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου 100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ | «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.-Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σχολής Διοίκησης, Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας στην Πάφο | Δήμος Πάφου - ΤΕΠΑΚ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρετίζει την απόφαση του ΤΕΠΑΚ και του Δήμου Πάφου για τη σύσταση και λειτουργία Δημόσιας Σχολής Διοίκησης, Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας στην Πάφο.

Η έλευση πανεπιστημιακής σχολής σχετιζόμενη με τον Τουρισμό αποτελούσε πάγιο αίτημα των Αρχών, Φορέων και Οργανισμών της πόλης και Επαρχίας Πάφου για πέραν της μίας δεκαετίας. Οι προσπάθειες έχουν τελεσφορήσει και σίγουρα αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Πάφο αφού δικαίως πλέον αξιώνει να τοποθετηθεί στον Εκπαιδευτικό Χάρτη με πολλαπλά  άμεσα οφέλη για την τοπική κοινωνία, την τοπική οικονομία, και τον πολιτισμό. Είμαστε βέβαιοι ότι η Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας θα αποτελέσει πηγή κάλυψης αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό για την  Ξενοδοχειακή βιομηχανία της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα θα επιλυθεί δηλαδή ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία.

Το ΕΒΕ Πάφου, συγχαίρει θερμά όλους τους αφανείς και φανερούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας, το Δήμο Πάφου, τη Διοίκηση και τις Πρυτανικές Αρχές του ΤΕΠΑΚ, το Υπουργικό Συμβούλιο και φυσικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που παρά τις πιέσεις που δέχονταν απέναντι στο δίκαιο αίτημα της Πάφου έπραξαν αυτό που έπρεπε.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι από σήμερα αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και την υλοποίηση αυτής της εξαιρετικά αξιέπαινης προσπάθειας και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας.

 

Γραφείο Τύπου ΕΒΕΠ

Πάφος, 7 Οκτωβρίου 2021

magnifiercross
X