ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου και των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου

οινοποιεια_2 οινοποιεια_1

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου και των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λεμεσού με σκόπο την καταγραφή των προβλημάτων των Βιομηχάνων.

Κατά τη συνάντηση οι Οινοποιοί Πάφου και Λεμεσού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων τα πιο κάτω θέματα για να διαμορφωθεί κοινή προσέγγιση:

  • Η δυναμική Προώθησης της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος με την δημιουργία και λειτουργία φορολογικής αποθήκης και με την GreenDot.
  • Παρουσίαση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας του κλάδου και στην ομαδική προώθηση των παραγόμενων προϊόντων.
  • Η εκπροσώπηση του κλάδου σε επιχειρηματικά φόρουμ και εκθέσεις του εξωτερικού για ανάπτυξη και προώθηση του τομέα.

Στην συνεδρία παρευρέθηκε και ο Σύμβουλος του ΕΒΕ Πάφου για Ευρωπαϊκά προγράμματα του Αγροδιατροφικού τομέα, κ. Βασίλης Σιωμάδης.

magnifiercross
X