Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Ταξίδι ψυχαγωγικού Χαρακτήρα από ΕΒΕ Πάφου στη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα, Κοζάνη)

Προς Μέλη Ε.Β.Ε. Πάφου

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου μέσα στα πλαίσια για ενίσχυση της εξωστρέφειας και την γνωριμία με τα Μέλη του διοργανώνει το 1ο του ταξίδι ψυχαγωγικού χαρακτήρα στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στις περιοχές (Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη) όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επισκεφτούν τις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας. Το ταξίδι προγραμματίζεται την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στο τηλ. 26818173.

magnifiercross
X