Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΤΑ ΚΕΠ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΥΠΕΡΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Πάφο, αδυνατούν να εξυπηρετήσουν το κοινό σε εύλογο χρόνο.

Παρατηρείται μεγάλη δυσλειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην Πάφο (ΚΕΠ) με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται τόσο το κοινό όσο και οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες και να απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα διεκπεραίωσης εργασιών. Αυτοί οι ρυθμοί εξυπηρέτησης δεν ευνοούν κανένα και δεν συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από πλευράς Πολιτείας όσο και από πλευράς Ιδιωτικού Τομέα για επανεκκίνηση της οικονομίας.

Καλούμε τα ΚΕΠ να αναθεωρήσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να επανέλθουν στους προηγούμενους ρυθμούς λειτουργίας τους, που αποτελούσαν πρότυπο εξυπηρέτησης του Πολίτη. Σχετικό υπόμνημα θα αποσταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο για λήψη μέτρων αποκατάστασης της ομαλής λειτουργείας των ΚΕΠ, τηρώντας ασφαλώς τα πρωτόκολλα Υγιεινής για το καλώς νοούμενο δημόσιο συμφέρον.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου | 05/06/2020

magnifiercross
X