Τηλεδιάσκεψη ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό ΜΕΕ κ. Γιάννη Καρούσο για το Δρόμο Αεροδρομίου Πάφου - Τουριστικής περιοχής παρά το ποταμό Έζουσας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριο Πάφου κος Γιώργος Μάης και ο Γραμματέας/ Διευθυντής κος Μαρίνος Στυλιανού συμμετείχαν την Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 σε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κο Γιάννη Καρούσο για συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της υλοποίησης του δρόμου Αεροδρομίου Πάφου – Τουριστικής περιοχής παρά το ποταμό Έζουσας.

Η τηλεδιάσκεψη διευθετήθηκε μετά από αίτημα του ΕΒΕ Πάφου για σκοπούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις εξελίξεις του συγκεκριμένου έργου. Εκτός από τους προαναφερθέντες, στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και ο Μελετητής από πλευράς του ΕΒΕ Πάφου καθώς επίσης και η Εκτελεστικός Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι εξελίξεις καθώς επίσης και οι διαβουλεύσεις οι οποίες έχουν προηγηθεί με τα αρμόδια τμήματα και κυρίως η νέα προτεινόμενη όδευση από πλευράς του Μελετητή.  Με την νέα προτεινόμενη όδευση μετριάζονται οι ανησυχίες και επιφυλάξεις οι οποίες προβάλλονταν κυρίως από το Ταμείο θήρας και Πανίδας  και την Υπηρεσία Περιβάλλοντος.

Ο κος Υπουργός συμφώνησε με το ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ όπως γίνουν περαιτέρω διαβουλεύσεις ούτως ώστε να έχει απέναντι του μια ολοκληρωμένη πρόταση για να δούμε πως θα προχωρήσουμε με το σημαντικό αυτό έργο και να φτάσουμε στο στάδιο της υλοποίησης του.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 05.03.2020

 

 

 

magnifiercross
X