Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΤΟ ΕΒΕΠ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ – ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρετίζει την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η  χθεσινή μέρα, είναι χωρίς υπερβολή μια ιστορική μέρα για την πόλη και την Επαρχία της Πάφου.

Με τη συμφωνία με το δεύτερο, ηλικιακά, κρατικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας επισφραγίζεται και παίρνει “ψήφο εμπιστοσύνης” η καθολική προσπάθεια της Επαρχίας για τη δημιουργία ενός ακόμα πυλώνα ανάπτυξης, του πυλώνα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα οφέλη από την ανάπτυξη αυτή είναι πολλαπλά γιατί η εκπαίδευση πέραν της προσφοράς στον τομέα της γνώσης και της πληροφόρησης, του πολιτισμού, της δημιουργίας ποιοτικών θέσεων εργασίας κ.ά έχει και μια πολύ θετική επίδραση στην τοπική οικονομία. Τα οφέλη για την τοπική οικονομία  θα είναι άμεσα και θα φανούν πολύ σύντομα, πολλά από τα οποία ακόμη και πριν από την έναρξη λειτουργίας της σχολής.

 

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου    11| 11| 2021

 

magnifiercross
X