ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Το ΕΒΕ Πάφου διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο με θέμα: «Αποτελεσματικές Στρατηγικές Online Reputation Management»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Αποτελεσματικές Στρατηγικές Online Reputation Management» που διοργανώθηκε από το Ε.Β.Ε Πάφου. Το πρόγραμμα έγινε στην εκπαιδευτική αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάφου και το παρουσίασε ο κ. Γιώργος Πετρακίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Social Space Global Academy.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Επιμελητηρίου, κ. Μάκης Τσιάτσιος, ανέφερε πως το διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) είναι τα σημαντικότερα εργαλεία που έχουν στην διάθεσή τους όσοι ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και πωλήσεις. Με τις απευθείας συνομιλίες πελατών που συμβαίνουν online σήμερα, η δυνατότητα μεταστροφής του αρνητικού κλίματος είναι ο πρωταρχικός στόχος κάθε στρατηγικής διαχείρισης εταιρικής φήμης. Oι περισσότερες κυπριακές εταιρείες δεν γνωρίζουν του τι λέγεται στο διαδίκτυο για το brand τους, ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αυτό που λέγεται στο διαδίκτυο, σωστό ή λάθος, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο τι σκέφτονται οι άλλοι για μια εταιρεία ή για ένα προϊόν/ υπηρεσία.

Τέλος ευχαρίστησε την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για την τεράστια συμβολή της σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης της οικονομίας και τον κ. Γιώργο Πετρακίδη για την διαχρονική του συνεργασία με το Επιμελητήριο Πάφου.

IMG_1127

 

magnifiercross
X