ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΕΠ«Σημαντικές Αλλαγές στην Άμεση Φορολογία από το έτος 2022 και Φορολογική Μεταρρύθμιση»-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΕΠ«Σημαντικές Αλλαγές στην Άμεση Φορολογία από το έτος 2022 και Φορολογική Μεταρρύθμιση»-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΕΠ«Σημαντικές Αλλαγές στην Άμεση Φορολογία από το έτος 2022 και Φορολογική Μεταρρύθμιση»-100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ |Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου «The Future of Work: Transforming Business Operations through AI Automation».-100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ |Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου «The Future of Work: Transforming Business Operations through AI Automation».-100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ |Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου «The Future of Work: Transforming Business Operations through AI Automation».-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ~ ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ~ ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI-OliveOilMedNet – Προς έναν πιο αυθεντικό και βιώσιμο τομέα ελαιολάδου-OliveOilMedNet – Προς έναν πιο αυθεντικό και βιώσιμο τομέα ελαιολάδου

Το ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με αξιωματούχους της Πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) - 26.9.2016

Το Επιμελητήριο Πάφου είχε συνάντηση στα γραφεία του με εκπροσώπους της πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) τους οποίους συνόδευε ο Δήμαρχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πόλεως Χρυσοχούς κ. Άγγελος Γ. Οδυσσέως και Κυριάκος Κυριάκου αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης παρουσίασε το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και της Πάφου, ενώ ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Επαρχίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κ. Νάσο Χατζηγεωργίου,  τρόποι αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου Πάφου με το νέο αεροδρόμιο του Ροστόφ που τελειώνει σε λίγους μήνες αλλά και γενικότερα ενίσχυσης της τουριστικής και επενδυτικής κίνησης από Ρωσία προς Πάφο.

Το Επιμελητήριο Πάφου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το Επιμελητήριο του Ροστόφ τον Μάιο του 2014 και αναμένεται εντός των προσεχών μηνών να αρχίσουν τα δύο Επιμελητήρια  ανταλλαγές εμπορικών αποστολών.

 

nnn

magnifiercross
X