Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Το ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με αξιωματούχους της Πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) - 26.9.2016

Το Επιμελητήριο Πάφου είχε συνάντηση στα γραφεία του με εκπροσώπους της πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) τους οποίους συνόδευε ο Δήμαρχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πόλεως Χρυσοχούς κ. Άγγελος Γ. Οδυσσέως και Κυριάκος Κυριάκου αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης παρουσίασε το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και της Πάφου, ενώ ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Επαρχίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κ. Νάσο Χατζηγεωργίου,  τρόποι αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου Πάφου με το νέο αεροδρόμιο του Ροστόφ που τελειώνει σε λίγους μήνες αλλά και γενικότερα ενίσχυσης της τουριστικής και επενδυτικής κίνησης από Ρωσία προς Πάφο.

Το Επιμελητήριο Πάφου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το Επιμελητήριο του Ροστόφ τον Μάιο του 2014 και αναμένεται εντός των προσεχών μηνών να αρχίσουν τα δύο Επιμελητήρια  ανταλλαγές εμπορικών αποστολών.

 

nnn

magnifiercross
X