Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Το ΕΒΕ Πάφου χαιρετίζει τις αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής για τον Ακάμα

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρετίζει τις αποφάσεις που πήρε η Διυπουργική Επιτροπή για το θέμα του Ακάμα, και ιδιαίτερα o Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης για την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα του στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου υποδομής και ανάπτυξης, που παραμένει σε στασιμότητα για πέραν των 25 ετών.

Με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, ανοίγει ο δρόμος για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου του Ακάμα, την προστασία των σπάνιων περιβαλλοντικών θησαυρών, την ήπια ανάπτυξη και την αναζωογόνηση των Κοινοτήτων της περιοχής.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η αειφόρος ανάπτυξη είναι έννοιες που μπορούν να συνυπάρξουν στον πολεοδομικό σχεδιασμό του όλου έργου.

magnifiercross
X