Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ στην Πολωνία | Poznan - Warsaw με επιχειρηματίες για συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Polagra Fair

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κος Αντρέας Δημητριάδης βρίσκεται από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στην πόλη Poznan της Πολωνίας συνοδευόμενος από μέλη, επιχειρηματίες του EBE Πάφου συμμετέχοντας στη Διεθνή Έκθεση Polagra Fair. Μαζί με τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου βρίσκεται και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πολωνικής Πρεσβείας στην Κύπρο κος Mirosław Gojdź όπου έχει διευθετήσει επιχειρηματικές συναντήσεις στα μέλη του ΕΒΕ Πάφου και του ίδιου του Προέδρου με φόρα και επαγγελματικούς συνδέσμους της Πολωνίας. Ο κος Δημητριάδης παρακάθισε σε συναντήσεις με τους Πρόεδρους του WIELKOPOLSKA IZBA CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY και του POLISH CHAMBER OF COMMERCE OF IMPORTERS EXPORTERS AND COOPERATION όπου συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και εμβάθυνση των εμπορικών δεσμών μεταξύ των δύο χώρων καθώς επιβεβαιώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον από Πολωνικές εταιρείες για εισαγωγή Κυπριακών Προϊόντων.

Να σημειωθεί ότι με το Πολωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο Εισαγωγών, Εξαγωγών & Συνεργασίας συμφωνήθηκε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕ Πάφου το οποίο θα λάβει χώρα σε κατοπινό στάδιο.

Η αποστολή θα μεταβεί απόψε το βράδυ από τo Ποζναν στην Βαρσοβία για περαιτέρω επαφές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

magnifiercross
X