ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Ανακοίνωση ΕΒΕ Πάφου για το χαμό του Σωκράτη Χάσικου

Με βαθιά θλίψη το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου πληροφορήθηκε το χαμό του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Άμυνας και επί σειρά ετών Βουλευτή της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας / Διευθυντής και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του μ. Σωκράτη Χάσικου .

Ο Σωκράτης Χάσικος υπήρξε ένας πολιτικός με καθαρό, ειλικρινή και μεστό λόγο. Πάντοτε τοποθετείτο στα ζητήματα και θέματα δύσκολα και εύκολα με παρρησία λόγου χωρίς υπεκφυγές.

Υπήρξε οραματιστής και διακρινόταν για την προσήλωση του και την αγάπη του για την πατρίδα, πράγμα που επιβεβαιώνεται μέσα από τη δράση του από όλα τα αξιώματα που υπηρέτησε.

Πέραν των επιτυχιών του στον τομέα των επιχειρήσεων και την συμβολή του στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, η πολυσχιδής δράση του, η χαρισματική προσωπικότητά του και η συνεισφορά του στα δημόσια πράγματα της Κύπρου ενέπνεαν την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Αιωνία του η μνήμη, ελαφρύ ας είναι το χώμα μα που θα τον σκεπάζει.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X