ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Η Ανάπτυξη του Αμπελοοινικού Τομέα στο επίκεντρο σύσκεψης των Επιμελητηρίων και Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου με την παρουσία των Προέδρων των κυρίων Κ. Γαλαταριώτη και Α. Δημητριάδη αντίστοιχα και εκπροσώπων των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πάφου στις 17/06/2016 με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του Αμπελοοινικού τομέα.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Οινοποιείων Πάφου και Λεμεσού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη του.

Αποφασίστηκε όπως οι εκπρόσωποι των οινοποιείων καταγράψουν τις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να προωθηθούν για την ανάπτυξη του τομέα ως και τις ενέργειες και τους ελέγχους που θα πρέπει να εισαχθούν για προστασία της ποιότητας των κρασιών και την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των.

Μετά την αξιολόγηση των εισηγήσεων/προτάσεων τα δύο Επιμελητήρια μέσω του ΚΕΒΕ θα ζητήσουν συναντήσεις με τους Υπουργούς Γεωργίας και Εμπορίου και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Τμήματα για  προώθηση των.

 

SONY DSC

magnifiercross
X