ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Ανάπτυξη του Αμπελοοινικού Τομέα στο επίκεντρο σύσκεψης των Επιμελητηρίων και Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου με την παρουσία των Προέδρων των κυρίων Κ. Γαλαταριώτη και Α. Δημητριάδη αντίστοιχα και εκπροσώπων των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πάφου στις 17/06/2016 με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του Αμπελοοινικού τομέα.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Οινοποιείων Πάφου και Λεμεσού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη του.

Αποφασίστηκε όπως οι εκπρόσωποι των οινοποιείων καταγράψουν τις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να προωθηθούν για την ανάπτυξη του τομέα ως και τις ενέργειες και τους ελέγχους που θα πρέπει να εισαχθούν για προστασία της ποιότητας των κρασιών και την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των.

Μετά την αξιολόγηση των εισηγήσεων/προτάσεων τα δύο Επιμελητήρια μέσω του ΚΕΒΕ θα ζητήσουν συναντήσεις με τους Υπουργούς Γεωργίας και Εμπορίου και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Τμήματα για  προώθηση των.

 

SONY DSC

magnifiercross
X