ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Πλήρης Σύνθεση του Δ.Σ του ΕΒΕ Πάφου με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μάη

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ανακοινώνει στα μέλη του, στην επιχειρηματική κοινότητα της Πάφου και γενικά στην κοινωνία της πόλης και Επαρχίας Πάφου ότι το νέο Συμβούλιο του έχει συνεδριάσει την Τετάρτη 22α Ιουλίου στις 4-45 μ.μ και έχει καταρτιστεί σε Σώμα.

Με βάση την εκλογική διαδικασία που ακολουθήθηκε, νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου έχει εκλεγεί ο κος Γιώργος Μάης για την τριετία 2020 – 2023. Επιπρόσθετα έχουν εκλεγεί στη Θέση του Αντιπροέδρου οι κ.κ 1) Χαράλαμπος Παπαντωνίου Αντιπρόεδρος Εμπορίου, 2) Μιχάλης Μιχαήλ Αντιπρόεδρος Βιομηχανίας 3) Χρύσης Χρυσάνθου Αντιπρόεδρος Τουρισμού 4) Παντελής Ευαγγέλου Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών 5) Στέφανος Στεφάνου Αντιπρόεδρος Οικονομικών. Νέος Επίτιμος Γραμματέας του ΕΒΕ Πάφου έχει εκλεγεί ο κος Ζήνωνας Ζήνωνος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου αποτελούν οι κ.κ Γιώργος Λέπτος (Αντιπρόεδρος ΚΕΒΕ), Αγαθόκλης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Δημητριάδης (Τέως Πρόεδρος), Γιώργος Κουκλής, Γρηγόρης Φιλίππου, Δημήτρης Ασσιώτης, Λευτέρης Αριστοδήμου, Μάκης Τσιάτσιος, Μιχάλης Μίτας, Μιχάλης Χ΄ Μιτσής, Στέλιος Φιλιππίδης, Χάρης Τσιολής, Χρίστος Τζιώλης.

 Ο νέος Πρόεδρος κ. Μάης, αφού καλωσόρισε όλα τα μέλη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μέλη που πρώτη φορά εκλέγονται στο ΔΣ του ΕΒΕ Πάφου, συνεχάρη όλους και ζήτησε από όλους να εργαστούν με ιδιαίτερο ζήλο ώστε να ανταποκριθούν στις βαριές υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει, ενόψει και των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού και που ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί στο σύνολο τους.

Τόνισε δε, ότι στις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΒΕΠ με σκοπό να καθοριστούν οι διάφορες Επιτροπές Εργασίας οι οποίες προνοούνται από το καταστατικό αλλά και άλλες επιμέρους επιτροπές, ανάλογα με τα θέματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕΠ.

magnifiercross
X