Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Προκήρυξη Σχεδίου Χορηγιών για τη δημιουργία και εκσυγχρονισμό μονάδων μεταποίησης ή και εμπορίας γεωργικών προϊόντων - 10/02/2022

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου  σε συνεργασία με το  Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ανακοινώνει την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο του Σχεδίου Χορηγιών για τη δημιουργία, εκσυγχρονισμό και ψηφιακή αναβάθμιση μονάδων μεταποίησης ή/ και εμπορίας γεωργικών προϊόντων. Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες της προκήρυξης ανέρχεται στα €25 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες  καθώς επίσης  και τον οδηγό Σχεδίου μπορείτε να  βρείτε στον πιο κάτω ηλεκτρονικό Σύνδεσμο:

http://www.meci.gov.cy/MECI/sit/sit.nsf/All/F5D64550EFF0CBA2C22587E500311508?OpenDocument

Γραφείο Τύπου

ΕΒΕ Πάφου

11| 02| 2022

 

magnifiercross
X