ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση αντιπροσωπειών των Επιμελητηρίων Πάφου και Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Σύμβουλο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη και Βασίλη Σιωμάδη αντίστοιχα. Κατά την συνάντηση, η οποία αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του ΕΒΕ Πάφου στην Φλώρινα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό στην Επαρχία Πάφου σε τομείς όπως σερβιτόροι, μάγειρες, κρεοπώλες, αρτοποιοί, μπάρμαν, ζαχαροπλάστες και ζήτησε από το Επιμελητήριο Φλώρινας να αποστείλει κατάλογος με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για να απορροφηθούν από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και προώθησης της επιχειρηματικότητας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου (Workshop) Πάφου – Φλώρινας στην Πάφο. Συζητήθηκε και η πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ εταιρειών Πάφου και Φλώρινας μέσα στα πλαίσια του εργαστηρίου.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα από την Φλώρινα ενόψει του εν λόγω εργαστηρίου, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από Κυπριακές επιχειρήσεις.

φλ

magnifiercross
X