ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συνάντηση με Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς- Περιοδεία σε Βιομηχανική και Βιοτεχνική Ζώνη καθώς και σε τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου αποτελούμενη από το Γραμματέα/ Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου κο Μαρίνο Στυλιανού και το Λειτουργό του ΕΒΕ κο Στέφανο Χατζηιωάννου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς κο Γιώτη Παπαχριστοφή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου σε ένα πολύ θετικό κλίμα όπου τα δύο μέρη αντάλλαξαν απόψεις και εισηγήσεις πάντοτε με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Σημαντικό στοιχείο συζήτησης αποτέλεσε η  υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων που χρειάζονται να γίνουν στο Δήμο ώστε η Πόλη Χρυσοχούς να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης . Ο κος Παπαχριστοφή τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να γίνουν ώριμα έργα, δηλαδή να σχεδιαστούν και να αδειοδοτηθούν άμεσα και κατέληξε ότι ένα από τα κυριότερα λάθη του παρελθόντος είναι το Τοπικό Σχέδιο το οποίο όπως υποστήριξε αποτελεί ένα αρνητικό παράγοντα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής  Πόλεως Χρυσοχούς. Ο Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου κος Στυλιανού διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι το Επιμελητήριο θα είναι συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που επιτελείται για ανάπτυξη και ευημερία στην περιοχή.               

 

Στη συνέχεια με τη συνοδεία του Δημάρχου κύριου Παπαχριστοφή και του Δημοτικού Μηχανικού κύριου Σπύρου πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη Βιομηχανική και Βιοτεχνική Ζώνη Πόλεως Χρυσοχούς, καθώς και σε τοπικές επιχειρήσεις με απώτερο σκοπό την καταγραφή προβλημάτων αλλά και τη διαπίστωση ιδίοις όμμασι διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους Εμποροβιομήχανους. Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κος Στυλιανού επισήμανε κυρίως τα προβλήματα στη Βιομηχανική περιοχή και τονίστηκε η ανάγκη σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες   υποδομές οι οποίες θα θέσουν τη βάση για ανάπτυξη της περιοχής. Με τη χωροθέτηση και τη δημιουργία υποδομών θα αναπτυχθεί η Βιοτεχνία και η Βιομηχανία στην περιοχή. Ο Δημοτικός Μηχανικός κος Σπύρου Σπύρος ανέφερε ότι έχουν γίνει στο παρελθόν κατασκευαστικά σχέδια για την εν λόγω περιοχή αλλά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης παγοποιήθηκαν. Υποσχέθηκε δε ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα θα αποστείλει όλα τα στοιχεία για τη Βιομηχανική Ζώνη προς το ΕΒΕ Πάφου ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες προς το Υπουργείου Εμπορίου & Βιομηχανίας για να ξεκινήσει το έργο υποδομής της περιοχής και να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο κλάδος της Βιομηχανίας για το κοινό όφελος της τοπικής και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας της Κύπρου.

Δελτίο Τύπου|17/02/2020                                                                                                         

magnifiercross
X