ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου για το ακίνητο του πρώην Ελληνικού Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου και την αναφορά του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΣΠΕΚ)-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΣΠΕΚ)-Το ΕΒΕ Πάφου διοργανώνει εορταστικό δείπνο Gala Dinner φιλανθρωπικού χαρακτήρα | Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου-Σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που παρατηρούνται στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας/Τίμης.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου : Εργασιακός Εκφοβισμός ( Workplace bullying )_ΑΝΑΔ-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου : Εργασιακός Εκφοβισμός ( Workplace bullying )_ΑΝΑΔ-Ανανεωμένος κατάλογος με τους τίτλους των προσχεδίων των Ευρωπαϊκών προτύπων | Γενάρης 2025-Ανανεωμένος κατάλογος με τους τίτλους των προσχεδίων των Ευρωπαϊκών προτύπων | Γενάρης 2025-TEAMWORK 2 (CY)

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Ισραήλ κο Shmuel Revel - Πέμπτη 04/07/2019

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Ισραήλ κο Shmuel Revel παρουσία του Προέδρου κου Αντρέα Δημητριάδη και των Αντιπροέδρων του Επιμελητηρίου κ.κ Στέφανο Στεφάνου και Γιώργο Μάη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Δημητριάδης συζήτησε διεξοδικά με τον κο Πρέσβη την ισχυροποίηση των οικονομικών δεσμών μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου και της επιχειρηματικής κοινότητας του Ισραήλ, τη διάνοιξη νέων προοπτικών συνεργασίας και την εξεύρεση τρόπων αξιοποίησης της Ισραηλινής εμπειρογνωμοσύνης σε όλο το φάσμα της εμποροβιομηχανικής δραστηριότητας της Πάφου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους τομείς της  Έρευνας και Καινοτομίας και ειδικότερα στην προώθηση της εξωστρέφειας υφιστάμενων αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων της πόλης.

Ο Πρέσβης του Ισραήλ κος Revel επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις με το Επιμελητήριο Πάφου και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα οριστεί νέα συνάντηση με υπηρεσιακούς του Γραφείου του για διοργάνωση κοινών δράσεων.

magnifiercross
X