ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΕΒΕ Πάφου με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και Υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλα Παπαδόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε την 01η Δεκεμβρίου, 2017 με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και Υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τον οποίον συνόδευαν οι  κύριοι Χαράλαμπος  Πιττοκοπίτης, Βουλευτής  και Αντώνης Αντωνίου, Πρώην Βουλευτής ΔΗΚΟ και άλλοι αξιωματούχοι του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης ανάφερε  τις  δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχει η Πάφος αναφορικά με την ανάπτυξη της, ιδιαίτερα στους τομείς της παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και άλλους τομείς.

Επιπλέον ο κ. Δημητριάδης ανέφερε  τα τρία βασικά έργα υποδομής τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα:

  • Προώθηση κατασκευής του δρόμου Πάφου – Π. Χρυσοχούς.
  • Ολοκλήρωση του δρόμου Αεροδρομίου – Κόλπου των Κοραλλίων – Μαρίνα.
  • Εγκατάσταση του Ανωτάτου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) στην Επαρχία Πάφου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ επιχειρήσεις της Επαρχίας, τα υψηλά επίπεδα ανεργίας, τα πολεοδομικά κίνητρα στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και άλλα κίνητρα που πρέπει να παραχωρηθούν στους τομείς της υγείας, της παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και της παιδείας καθώς η Κύπρος μπορεί να καταστεί οικονομία της γνώσης αλλά και περιφερειακό κέντρο υγείας  στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου .

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Ν. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επαρχία και ανέφερε ότι υιοθετεί τις θέσεις του ΕΒΕ αναφορικά με τους τομείς ανάπτυξης της Πάφου και την επίλυση των προβλημάτων και την δημιουργία της απαραίτητης υποδομής.

magnifiercross
X