Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΣ

Την Τετάρτη 30.06.2022 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πάφου και των Πρυτανικών και Διοικητικών Αρχών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, εκπροσωπούμενων από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, κ. Γιώργο Λεπτό, τον Πρύτανη Καθ. Παντελή Σκλιά, τον Αντιπρύτανη, Καθ. Σάββα Χατζηχριστοφή, το Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών, Δρ. Ανδρέα Μολέσκη, τον Campus Director κ. Ανδρέα Χαραλάμπους, τον CFO κ. Μάριο Αγαθαγγέλου και τον International Business Development Manager κ. Σίμο Αριστοτέλους. Από πλευράς Επιμελητηρίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γιώργος Μάης, ο τέως Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Ανδρέας Δημητριάδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Χρύσης Χρυσάνθου, τα μέλη του Δ.Σ κύριοι Νίκος Κούβαρος και Γρηγόρης Φιλίππου καθώς επίσης και ο Γραμματέας/Διευθυντής κ. Μαρίνος Στυλιανού.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης δόθηκε η δυνατότητα στις αρχές του Ιδρύματος να ενημερώσουν το Δ.Σ του ΕΒΕ Πάφου για την πολύχρονη και πολυεπίπεδη δράση και προσφορά του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος προς την τοπική κοινωνία καθώς και στην τοπική οικονομία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την αναπτυξιακή προσπάθεια και προοπτικές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με στόχο την διασύνδεση των Προγραμμάτων Σπουδών και της φοιτητικής του κοινότητας με την αγορά εργασίας. Κύριος στόχος του Γραφείου Διασύνδεσης είναι η πραγματοποίηση της σύνδεσης μεταξύ της Πανεπιστημιακής και Επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και η τοποθέτηση φοιτητών κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους σε φορείς που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι συναφείς με το αντικείμενο σπουδών τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Μάης τόνισε την ανάγκη να ενδυναμώσουν οι δεσμοί και να εντατικοποιηθούν οι συνεργασίες μεταξύ Πανεπιστημιακής κοινότητας και Επιχειρηματικού κόσμου αφού τα οφέλη θα είναι  πολλαπλά και αμφίδρομα.

Ουσιαστικά, η όλη προσπάθεια θα οδηγήσει στην επίλυση προβλημάτων της βιομηχανίας, την προώθηση συνεργασιών σε Ερευνητικά Προγράμματα, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την προώθηση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην κυπριακή επιχειρηματική και ακαδημαϊκή πραγματικότητα.

Γραφείο Τύπου

ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X