ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)

Το ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με αξιωματούχους της Πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) - 26.9.2016

Το Επιμελητήριο Πάφου είχε συνάντηση στα γραφεία του με εκπροσώπους της πόλης Ροστόφ ον Ντον (Rostov on Don) τους οποίους συνόδευε ο Δήμαρχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πόλεως Χρυσοχούς κ. Άγγελος Γ. Οδυσσέως και Κυριάκος Κυριάκου αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης παρουσίασε το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και της Πάφου, ενώ ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Επαρχίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κ. Νάσο Χατζηγεωργίου,  τρόποι αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου Πάφου με το νέο αεροδρόμιο του Ροστόφ που τελειώνει σε λίγους μήνες αλλά και γενικότερα ενίσχυσης της τουριστικής και επενδυτικής κίνησης από Ρωσία προς Πάφο.

Το Επιμελητήριο Πάφου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το Επιμελητήριο του Ροστόφ τον Μάιο του 2014 και αναμένεται εντός των προσεχών μηνών να αρχίσουν τα δύο Επιμελητήρια  ανταλλαγές εμπορικών αποστολών.

 

nnn

magnifiercross
X