ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | ΑΚΑΜΑΣ -ΜΠΑΛΟΣ”-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | ΑΚΑΜΑΣ -ΜΠΑΛΟΣ”-87η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - THESSFASHION ΜΕ ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ - ACCESSORIES 09 -17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023-WORLD FOOD INDIA 2023 / 3RD TO 5TH NOVEMBER, 2023-ΣΑΓΚΑΗ ΚΑΙ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ROAD SHOW 17/10/2023 ΣΑΓΚΑΗ - 19/10/2023 ΧΟΝΓΚ ΚΟΓΚ-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 2-ΉΜΕΡΟ GREEN TOURISM FESTIVAL ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 10 & 11 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΙΝΝΙΑΣ-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 2-ΉΜΕΡΟ GREEN TOURISM FESTIVAL ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 10 & 11 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΙΝΝΙΑΣ-ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤO ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CROSS-COASTAL-NET-ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤO ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CROSS-COASTAL-NET-Συνέντευξη του Προέδρου του ΕΒΕΠ κ. Γεώργιου Μάη στο StockWatch Cyprus

ΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ 2Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ GREEN SYNERGY ΣΤΗ GIROVA ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Στις 9 Ιουνίου 2023, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συμμετείχε στη δεύτερη διακρατική συνάντηση του Green Synergy, ενός έργου που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, το οποίο συγκεντρώνει οκτώ εταίρους από επτά χώρες (Κύπρος, Ιταλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Girona και φιλοξενήθηκε από την Cambra de Comerç de Girona.

Οι εταίροι Green Synergy, μια κοινοπραξία εμπειρογνωμόνων βιωσιμότητας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της φάσης χαρτογράφησης, η οποία αξιολόγησε την τρέχουσα κατάσταση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ). Εξοπλισμένη με πολύτιμες γνώσεις, η Green Synergy είναι πλέον έτοιμη να παρέχει προγράμματα κατάρτισης αιχμής που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες κατάρτισης των ΜΜΕ, προωθώντας παράλληλα μια πιο πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενδυναμώσει τα άτομα να επιτύχουν ανάπτυξη με βιώσιμο τρόπο, να ενσταλάξουν μια αλλαγή νοοτροπίας και να ευθυγραμμίσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις αρχές προστασίας του περιβάλλοντος. Η Green Synergy αναγνωρίζει τη σημασία του εξοπλισμού των ΜΜΕ, των πολύ μικρών επιχειρήσεων, των οικογενειακών επιχειρήσεων και των επίδοξων επιχειρηματιών με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων, όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η υιοθέτηση της πράσινης συμφωνίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης της κοινοπραξίας, οι εταίροι συμμετείχαν σε εκτενείς συζητήσεις για να περιγράψουν τα επόμενα βήματα του έργου. Καθόρισαν ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα, καθόρισαν χρονοδιαγράμματα και ανέθεσαν αντίστοιχα καθήκοντα για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης διάρκειας του έργου, η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων, καθώς και προσωπικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων προσαρμοσμένων ειδικά για ΜΜΕ και επιχειρηματίες. Οι πρωτοβουλίες αυτές στοχεύουν στη δημιουργία του Μοντέλου Πράσινης Συνέργειας, ενός ολοκληρωμένου πλαισίου που θα διατίθεται μέσω της Πλατφόρμας Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων (OER) Green Synergy.

Η κοινοπραξία Green Synergy δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθοδήγηση και προετοιμασία σε ευρωπαϊκές ΜΜΕ, πολύ μικρές επιχειρήσεις, οικογενειακές επιχειρήσεις και υφιστάμενους και επίδοξους επιχειρηματίες. Εξοπλίζοντάς τις με τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις, η Green Synergy στοχεύει να επιτρέψει σε αυτές τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή και να προωθήσουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε μας στο

www.greensynergy.eu ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X