Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

ΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ 2Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ GREEN SYNERGY ΣΤΗ GIROVA ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Στις 9 Ιουνίου 2023, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συμμετείχε στη δεύτερη διακρατική συνάντηση του Green Synergy, ενός έργου που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, το οποίο συγκεντρώνει οκτώ εταίρους από επτά χώρες (Κύπρος, Ιταλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Girona και φιλοξενήθηκε από την Cambra de Comerç de Girona.

Οι εταίροι Green Synergy, μια κοινοπραξία εμπειρογνωμόνων βιωσιμότητας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της φάσης χαρτογράφησης, η οποία αξιολόγησε την τρέχουσα κατάσταση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ). Εξοπλισμένη με πολύτιμες γνώσεις, η Green Synergy είναι πλέον έτοιμη να παρέχει προγράμματα κατάρτισης αιχμής που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες κατάρτισης των ΜΜΕ, προωθώντας παράλληλα μια πιο πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενδυναμώσει τα άτομα να επιτύχουν ανάπτυξη με βιώσιμο τρόπο, να ενσταλάξουν μια αλλαγή νοοτροπίας και να ευθυγραμμίσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις αρχές προστασίας του περιβάλλοντος. Η Green Synergy αναγνωρίζει τη σημασία του εξοπλισμού των ΜΜΕ, των πολύ μικρών επιχειρήσεων, των οικογενειακών επιχειρήσεων και των επίδοξων επιχειρηματιών με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων, όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η υιοθέτηση της πράσινης συμφωνίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης της κοινοπραξίας, οι εταίροι συμμετείχαν σε εκτενείς συζητήσεις για να περιγράψουν τα επόμενα βήματα του έργου. Καθόρισαν ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα, καθόρισαν χρονοδιαγράμματα και ανέθεσαν αντίστοιχα καθήκοντα για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης διάρκειας του έργου, η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων, καθώς και προσωπικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων προσαρμοσμένων ειδικά για ΜΜΕ και επιχειρηματίες. Οι πρωτοβουλίες αυτές στοχεύουν στη δημιουργία του Μοντέλου Πράσινης Συνέργειας, ενός ολοκληρωμένου πλαισίου που θα διατίθεται μέσω της Πλατφόρμας Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων (OER) Green Synergy.

Η κοινοπραξία Green Synergy δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθοδήγηση και προετοιμασία σε ευρωπαϊκές ΜΜΕ, πολύ μικρές επιχειρήσεις, οικογενειακές επιχειρήσεις και υφιστάμενους και επίδοξους επιχειρηματίες. Εξοπλίζοντάς τις με τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις, η Green Synergy στοχεύει να επιτρέψει σε αυτές τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή και να προωθήσουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε μας στο

www.greensynergy.eu ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X