Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS)-Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS)-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI» 14/10/2024 & 17/10/2024-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI» 14/10/2024 & 17/10/2024-Το ΕΒΕ Πάφου χαιρετίζει την υπογραφή της Σύμβασης για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών αναφορικά με τη διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάπτυξη του έργου της Μαρίνας Πάφου.-Το ΕΒΕ Πάφου χαιρετίζει την υπογραφή της Σύμβασης για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών αναφορικά με τη διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάπτυξη του έργου της Μαρίνας Πάφου.-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Δήμαρχο Πόλις Χρυσοχούς-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Υγείας κο Μιχάλη Δαμιανό

Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 συνάντηση στα γραφεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου μεταξύ κλιμακίου του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) και αντίστοιχου του ΕΒΕΠ. Στη συνάντηση από πλευράς του ΕΒΕ Πάφου  παρακάθησαν ο Γραμματέας / Διευθυντής κ. Μαρίνος Στυλιανού και ο Λειτουργός κ. Στέφανος Χατζηιωάννου, ενώ από πλευράς CYS παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Τυποποίησης κ. Πάμπος Καμμάς και ο Λειτουργός κ. Κωνσταντίνος Ζαού.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την αλληλογνωριμία και την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του CYS, καθώς και τη διερεύνηση τρόπων ενίσχυσης της συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημαντική συνεισφορά των προτύπων στην ενίσχυση των επιχειρήσεων της Πάφου, ιδιαίτερα σε τομείς όπως ο τουρισμός, η κατασκευαστική βιομηχανία και η εκπαίδευση. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη σημασία της συνεχούς επικοινωνίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Επαρχία και την αφαρμογή προτύπων στους πλείστους τομείς δραστηριότητας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαία δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου με στόχο της διαρκή βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων καθώς και στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση ως προς τα πρότυπα που οι επιχείρησεις καλούνται να υιοθετούν.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕΠ

magnifiercross
X