ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

«Online Advertising to increase Corporate Sales»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του ΕΒΕ Πάφου με θέμα:
«Online Advertising to increase Corporate Sales»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Online Advertising to increase Corporate Sales» που διοργανώθηκε από το Ε.Β.Ε Πάφου. Το πρόγραμμα έγινε στην εκπαιδευτική αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάφου και το παρουσίασε ο κ. Γιώργος Πετρακίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Social Space Global Academy.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου, κ. Μάκης Τσιάτσιος, ανέφερε πως το διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) είναι τα σημαντικότερα εργαλεία που έχουν στην διάθεσή τους όσοι ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και πωλήσεις. Με αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα αποκαλύψουν τα μυστικά του πώς να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική στρατηγική online διαφήμισης αλλά και πώς να προωθήσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του Facebook και της Google.

Τέλος ευχαρίστησε την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για την τεράστια συμβολή της σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης της οικονομίας και τον κ. Γιώργο Πετρακίδη για την διαχρονική του συνεργασία με το Επιμελητήριο Πάφου.

magnifiercross
X