ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Το ΕΒΕ Παφου στη Ρουμανία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικοτητας των νεων

Το Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια συμμετοχής του ως Εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA2 – Cooperation and Innovation for Good Practices Strategic Partnerships for vocational education and training με θέμα: Simulation for Entrepreneurship, θα συμμετέχει σε ομάδα εργασίας των εμπλεκόμενων εταίρων στο Suceava της Ρουμανίας από τις 15 – 19 Μαΐου 2016.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ετοιμασία διδακτέας ύλης για τα σχολεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με σκοπό την ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στους νέους μέσω προσομοίωσης εργασίας.

Ανάμεσα στους εταίρους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βρίσκονται Πανεπιστημιακές σχολές, κολλέγια, σχολεία και Επιμελητήρια από 5 Ευρωπαϊκές χώρες. Το Επιμελητήριο της Πάφου θα εκπροσωπήσει ο κ. Μάκης Τσιάτσιος, Υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων και η κα Νατάσα Δημητρίου, Βοηθός Λειτουργός Α΄ του ΕΒΕ Πάφου.

magnifiercross
X