ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Προσπάθειες διασύνδεσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την μαθητεία

Το ΕΒΕ Πάφου μέσα στα πλαίσια συμμετοχής του ως επικεφαλής εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS KA3 με τίτλο: Apprenticeship Helpdesk for Small & Medium Size Enterprises (AppHelp4SMEs) συμμετείχε σε συνάντηση των Κύπριων εταίρων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ανάπτυξη μιας υπηρεσίας υποστήριξης της μαθητείας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ): Helpdesk για την παροχή “tailor-made” πρακτικής υποστήριξης και παροχή συμβουλών προς τις ΜμΕ σε Κύπρο και Πολωνία. Η υπηρεσία θα είναι επίσης διαθέσιμη online μέσω του AppHelp4SMEs Tool-kit.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εκτός από το Επιμελητήριο Πάφου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας, η ΠΟΒΕΚ, το Επιμελητήριο Λεμεσού, το Association of Employment and Learning Providers (Ηνωμένο Βασίλειο) και το Polish Agency for Enterprise Development (Πολωνία).

Το ΕΒΕ Πάφου εκπροσώπησε ο κ. Μάκης Τσιάτσιος, Υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων.

 

magnifiercross
X