Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Υγείας κο Μιχάλη Δαμιανό-ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας με τίτλο "Hospitality Asset Management" στην Πάφο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες το Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την Διοίκηση Τουρισμού και Υπηρεσιών Φιλοξενίας που διοργάνωσε το ΕΒΕ Πάφου στις 24 και 25 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Aliathon Resort στην Πάφο. Κατα την διάρκεια του Σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες διαδραστικές παρουσιάσεις ενώ παράλληλα συζήτησαν με τον κύριο Εκπαιδευτή/Ομιλητή κ. Peter Alatsas σύγχρονες εμπειρίες και πρακτικές που βρίσκουν εφαρμογή στον κλάδο της Φιλοξενίας, σε παγκόσμια κλίμακα. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Τέλος, οι συμμετέχοντες δύνανται να αξιολογήσουν την εμπειρία τους, καθώς και να υποβάλουν τυχόν παρατηρήσεις ή/και εισηγήσεις  μέσω του νέου συστήματος Αξιολόγησης Σεμιναρίων του ΕΒΕ Πάφου, ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την σύντομη Φόρμα Αξιολόγησης

 

 

magnifiercross
X