Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Υγείας κο Μιχάλη Δαμιανό-ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2020 «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ενημερώνει τα μέλη του για το επικείμενο Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας. Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), ανακοινώνει ότι η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στα Σχέδια Χορηγιών θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστική λειτουργία (demoαπό σήμερα Παρασκευή, 08/11/2019 και ώρα 10:00π.μ μέχρι την Κυριακή, 17/11/2019 και ώρα 23:59μ.μ.

Η εφαρμογή σε αυτή τη φάση έχει σκοπό την πρώτη πιλοτική παρουσίαση του συστήματος για εξοικείωση των ενδιαφερομένων (χρηστών) με το νέο σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων καθώς και την επίλυση τυχόν ερωτημάτων. Κατά την δοκιμαστική λειτουργία (demo) oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δημιουργήσουν δοκιμαστικά και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο Σχέδιο της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων, μέσω της ιστοσελίδας https://fundingappsdemo.mcit.gov.cy/, χρησιμοποιώντας μόνο τους φυλλομετρητές Chrome, Firefox και Edge.

Επισημαίνεται ότι το ΥΕΕΒ, μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα διαγράψει οποιαδήποτε στοιχεία καταχωρηθούν στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών. Νοείται ότι τα στοιχεία αυτά δεν θα ληφθούν υπόψη για οποιοδήποτε σκοπό.

Σημειώνεται ότι, οι αιτητές - επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στην δοκιμαστική «demo» εφαρμογή θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους κωδικούς που έχουν λάβει μετά την εγγραφή και ταυτοποίηση τους στην Κυβερνητική διαδικτυακή πύλη «Αριάδνη». Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία προκήρυξης του Σχεδίου θα αναφέρεται στην Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων (ΠρΥΠ), η οποία θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους Λειτουργούς στα τηλέφωνα 22867284/ 22867282/ 22867320/ 22867247/ 22867151.

Περισότερες λεπτομέρειες για τους δικαιούχους, επιλέξιμες δαπάνες, κριτήρια αξιολόγησης κτλ μπορείτε να αναγώσετε πατώντας στην πιο κάτω παρουσίαση:

Παρουσίαση 26 09 19 Ψηφιακής Αναβάθμισης _ KEBE

magnifiercross
X